We zeer blij om 1600 supporters te verwelkomen op de JKA Europe Cup 2024! Naarmate het evenement nadert, willen we ervoor zorgen dat u alle praktische details heeft voor een soepele en plezierige ervaring. Bekijk de volgende informatie zorgvuldig of bezoek de website

Bereikbaarheid & parkeermogelijkheden

Adres: Sporthal Sport Vlaanderen Gent Zuiderlaan 14, 9000 Gent
De officiële naam is Sport Vlaanderen Gent, algemeen bekend als "Topsporthal Gent".

Bekijk op Google Maps

Verschillende parkeerplaatsen zijn beschikbaar op de locatie van Sport Vlaanderen Gent. Waar kan je parking vinden? Bekijk de website.
Parkeergelegenheid die beschikbaar zal zijn voor het publiek zijn:

  • Parkeerplaats langs het water (Zuiderlaan / Watersportbaan)
  • Parkeerplaats Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx (Parkeerplaats Oost) - 650 meter loopafstand naar de ingang

Parkeren voor de evenementenhal is niet mogelijk. Gebruik alstublieft de aangeboden parkeerplaatsen. (We bieden een aparte parkeerplaats voor delegaties die met eigen vervoer komen)

Tickets

We willen ervoor zorgen dat uw toegang tot het evenement soepel verloopt, dus let op de volgende details:

  • Vergeet niet uw ticket (met QR-code) mee te nemen, ofwel op uw smartphone of afgedrukt op papier.
  • Zitplaatsen zijn niet gereserveerd, wat betekent dat stoelen niet genummerd zijn. U bent vrij om bij aankomst uw stoel te kiezen. Hoewel elk ticket een nummer heeft, is het niet toegewezen aan een specifieke stoel.

Daarnaast moet u er rekening mee houden dat tickets bijna zijn uitverkocht en er geen tickets beschikbaar zullen zijn voor aankoop ter plaatse.

Steun onze nationale selectie

Om een positieve sfeer toe te voegen en ons nationale team te ondersteunen op hun reis naar de Wereldkampioenschappen in Japan, zullen we vlaggen verkopen op de locatie. Elke vlag kost 2 euro (alleen contant), en uw aankoop zal rechtstreeks bijdragen aan ons nationale team.
Na afloop van alle finales is er een mogelijkheid voor bezoekers om de atleten te ontmoeten en begroeten. Mis deze kans niet om te interacteren of een foto te maken.

Tijdschema

  • Deuren openen om 8.15 uur (!!! Wees op tijd. We verwachten meer dan 1.600 bezoekers)
  • Start om 9:00 uur (Team kata & individuele kata & kumite)
  • Opening ceremonie: 15:30 uur
  • Finales om 16:00 uur
  • Einde gepland rond 19:00 uur

Merchandising

Koop uw souvenir van ons evenement We zullen een stand met merchandising aanbieden waar u T-shirts en handdoeken kunt kopen met het logo van dit kampioenschap. Wees snel, want het aantal is beperkt. (Betaling geaccepteerd: kaart en contant)

Alle praktische zaken kan je ook nalezen op de website van het event.

We kijken er naaar uit om 1600 supporters verwelkomen op dit spannende evenement. Uw enthousiasme en steun zijn wat evenementen als deze echt speciaal maken. Laten we er samen een mooie & positieve dag van maken.