De raad van bestuur heeft zeer droevig nieuws ontvangen dat onze hele leerschool aangaat. Onze voorzitter JKA-Francophone en vriend Philippe WATTIEAUX heeft ons verlaten.

Jarenlang vechtend tegen ziekte, toonde hij ons wat moed en mentale kracht waren. We zagen hem nooit verzwakken of opgeven.
Hij zette zijn activiteiten voort, zette zich onvermoeibaar in voor onze groep en haar clubs en bleef, altijd glimlachend, tot het einde toe voor iedereen beschikbaar en toegankelijk.

Het is een groot verlies voor onze federatie en voor zijn vele vrienden. Het is zeker dat hij door velen zal worden gemist en dat hij in onze gedachten zal blijven. Wij betuigen onze innige deelneming aan zijn familie en aan de leden van zijn club en laten hen weten dat we aan hun zijde zal staan om deze beproeving te boven te komen.

Een plechtigheid gevolgd door crematie zal plaatsvinden in de meest strikte privacy op de ochtend van 01 april 2022.
Een laatste huldiging voor iedereen zal worden gebracht aan onze voorzitter Philippe WATTIEAUX, op vrijdagmiddag 01 april 2022 om 14.30 uur in de Artistieke Middelbare School Saint-Luc, Chaussée de Tournai 7 in 7520 TOURNAI.
Overeenkomstig Philippe's laatste wensen, wordt gevraagd geen bloemen of rouwkransen mee te brengen, maar voor degenen die de plaats willen versieren waar de urn zal worden geplaatst, verzoeken wij een eenvoudig Japans boeket van witte bloemen mee te brengen.
Dit bescheiden verzoek is echt een afspiegeling van Philippe.  

Velen van u vragen zich af welk boeket of welke bloemen u moet kiezen om hulde te brengen aan Philippe.
Voor wie dat wenst, kan een bloemist, lid van de federatie, uw bestelling verzorgen die zal worden uitgevoerd volgens de wensen van Philippe, dat wil zeggen een eenvoudig boeket van witte bloemen in Japanse stijl. Hij kan ook de levering aan de school waar de bijeenkomst zal plaatsvinden voor degenen die niet in staat zijn te reizen, door een klein wit lint toe te voegen.

Hier zijn de contactgegevens:
La Tulipe Noire (Mattia BABETTE)
Joseph Wautersstraat 6
6150 Anderlues
Tel: 071/54.02.09
GSM : 0475/765.571

Voor degenen die een schriftelijk verzoek wensen in te dienen, gelieve contact op te nemen met 

WELLEKENS Geneviève
Rue de Tervaete 10
1040 Schaerbeek
e-mail : [email protected]

Au revoir Philippe et merci pour tout.