Starten met Karate
Starten met Karate

Nieuwe Kandidaten

Selectiemoment Winter

Hallo iedereen,

Covid-19 zal onze laatste activiteiten dit jaar 2020 de baas zijn. Alle trainingen, provinciale en federale, inclusief het Dan-examen en de toelatingstest, moesten geannuleerd worden. Het zou niet mogelijk zijn geweest om ze te houden, aangezien alle leden momenteel praktijk ontbreken en de zalen nog steeds niet beschikbaar zijn.

Maakt niet uit, we bereiden ons actief voor op volgend seizoen, in de hoop van meer vrijheid, normaliteit en in ieder geval een terugkeer naar de 'oranje' code in eerste instantie voor de hervatting van onze trainingen.

Het toelatingsexamen voor de nationale ploeg wordt verzet naar zaterdag 23 januari van 9.00 uur tot 12.00 uur met de hervatting van de elite trainingen. Op deze pagina vindt u het aanmeldingsformulier en de motivatiebrief.

Let op, zelfs in tijden van pandemie gaan de dagen snel voorbij, vooral met de eindejaarsfeesten. Wacht niet tot de deadline om je voor te bereiden, de test is fysiek bijzonder zwaar. Alle activiteiten zoals joggen, fietsen, zwemmen, krachttraining en natuurlijk karate (zowel kata als kihon) zullen uw voorbereiding ten goede komen!

We hopen je die dag in goede vorm te zien. Houd het moraal hoog, zorg voor jezelf en anderen!

Fijne vakantie en tot ziens in januari.

Met vriendelijke groeten,
Philippe Wattieaux, manager
Marco Barone et Arnaud Vicaire, entraîneurs
Kristof Vermeulen, capitaine

Uitnodigingklik hier    (invuldocument)

Nieuwe kandidaten moeten ook bijgevoegde motivatiebrief invullen en terugbezorgen aan BAKF.

Motivatiebriefklik hier  (invuldocument)

Gelieve beide formulieren ingevuld te mailen vóór 16 januari 2021 naar: [email protected] of te sturen aan BAKF, Rue de la Station 48, 7904 TOURPES