Beste clubverantwoordelijke,
Beste clubsecretaris,
Beste karateka,

Naar jaarlijkse gewoonte verbroederen we op datum van 17 juni ter ere van onze S. Miyazaki Shihan. En, 2023 is toch wel een bijzonder jaar, want het markeert een tijdsperiode van 30 jaren dat S. Miyazaki Shihan ons ontnomen werd.

We hopen dat hij niet alleen trots is op onze organisatie, maar ook op ons allen als lid van onze Belgische JKA-familie. Onze JKA-familie is sinds zijn heengaan verder geëvalueerd en gegroeid. Maar ondertussen zijn er heel wat van onze leden die hem uitsluitend kennen van de foto die vooraan in onze dojo’s pronkt en/of de verhalen en herinneringen die verteld worden.

Het kan echter niet genoeg benadrukt worden hoe belangrijk hij was voor onze Belgische JKA-familie. Het zijn immers zijn levenswerk en visie die continu verdergezet worden door JKA Belgium. Daarom vinden we het ook zo belangrijk om daar elke jaar even stil te staan. En misschien moeten we dit jaar dit iets uitgebreider doen.

Daarom nodigen we jullie allen graag uit op onze S. Miyazaki Memorial op zaterdag 17 juni 2023. We verzamelen om 10u00 in het sportcentrum Stade G. Reiff, Rue Ernest Laurent 215 te Braine l'Alleud. Traditiegetrouw zal er een kort trainingsmoment zijn, gevolgd door een sober bezinningsmoment en een gezellig samen zijn.

Om ons goed te kunnen organiseren, hadden we graag VOORAF vernomen indien u wenst deel te nemen aan de memorial en daarom vragen wij u om zich in te schrijven via jullie club-verantwoordelijke. Inschrijvinen dienen uiterlijk tegen zaterdag 10 juni 2023 te gebeuren. Iedereen is van harte welkom.  

Met sportieve groeten,

Andy Willaert                                                      Geneviève Wellekens
Voorzitter BAKF                                                   Ondervoorzitter BAKF
Voorzitter JKA Vlaanderen                                   Voorzitter JKA Francophone

Sergio Gneo                                                        Dirk De Mits
Technisch verantwoordelijke JKA Belgium          Voorzitter JKA Belgium Academy