Starten met Karate
Starten met Karate

Trainingsdagen De Pinte

ANNULATIE TRAININGSDAG

Beste karateka,

Jullie hebben ongetwijfeld al via de sociale media gespot dat we onze trainingsdag tot onze spijt moeten annuleren. Dit vraagt natuurlijk wat meer toelichting.

Er werd ons begin november door het gemeentebestuur van De Pinte medegedeeld dat de volledige stookinstallatie in volle winterperiode zou vernieuwd worden. Tot op heden kregen we echter geen enkele garantie dat de verwarming in de zaal, alsook de douches, op 17 december naar behoren zullen functioneren. Gezien de winterse temperaturen vinden we het als clubbestuur niet aangewezen om 4 trainingen te organiseren in een complex waar er amper of geen verwarming is én waar we na enkele stevige trainingen niet kunnen genieten van een verkwikkende douche. Daarom hebben we met veel spijt in ons hart beslist om onze trainingsdag te annuleren. Liever geen trainingsdag dan eentje met ontevreden deelnemers. We hopen hierbij op jullie begrip.

We sluiten dit hoofdstuk af en kijken naar de toekomst. Noteer dus alvast de nieuwe datum voor de trainingsdag in jullie agenda: 23 december 2023!

Met sportieve groeten,
Andy Willaert